Tampilkan postingan dengan label Travelling. Tampilkan semua postingan
Tampilkan postingan dengan label Travelling. Tampilkan semua postingan

Senin, 18 Januari 2016

Gokart Pitstop Karting Pantai Indah Kapuk PIK

24 Mei 2018
Dapat Kabar Kalau GoKart Pitstop sudah tidak beroperasi alias tutup.
-----------------------------------------------------------------
January 2016 
Gokart Pitstop at Pantai Indah Kapuk 

  • Dengan biaya Rp.55.000,- per 5 menit (weekend) ; 
  • weekdays Rp.45.000,- 
  • Sarung Tangan & Balaclava (cover kepala) Rp.15.000,- 
Satu lap itu jika cukup cepat bisa ditempuh 34-38 detik, jadi kemungkinan dapat sekitar 8-10 Lap 




Untuk latihan dengan nyaman saya sarankan datang jam 10-11 siang sampai dengan jam 2 siang, keadaan masih sepi. 

Diatas jam 3 maka banyak anak-anak yang cukup pelan memutari trek, jika terjadi beda kecepatan terlalu tinggi kemungkinan untuk kecelakaan fatal lebih tinggi.

Rabu, 26 November 2014

Transjakarta Koridor 2 Polusi Suara Didalam Bus

23 Nov 14,
Berhubung hari sabtu, saya lebih memilih naik kendaraan umum daripada membawa mobil pribadi, disamping harga bahan bakar baru naik, parkir pun mahal. Tujuan saya adalah Atrium Senen, pusat penjualan sparepart mobil, bertolak dari Jalan Sudirman saya naik transjakarta (TJ) koridor 1 & transit ke koridor 2. Busway koridor 1 kondisinya sangat baik, dengan AC yang cukup dingin dan kabin yang tidak bising, apalagi saat weekend transjakarta cukup sepi. 

Transit di halte harmoni untuk pindah ke TJ koridor 2. Kondisi TJ koridor 2 sangat memprihatinkan, kursi penumpang terpasang longgar ke dudukannya, kaca - kaca pun juga longgar, dan lantai bus  dalam keadaan sangat longgar, ditambah lagi dengan AC yang cukup panas. 

Rabu, 16 April 2014

De Pendopo, Warung Heru, Oyot Godhong Mirota, Kalimilk, Yogyakarta, April 2014

April 2014 - Yogyakarta

Saturday night was time for Oyot Godhong Cabaret show, that held on 3rd floor of Mirota Batik, Famous Jogjakartan Souvenirs. Paid for Rp.20.000,-/person, you can enjoy entertaining show and also order some snacks when watching the show.

Best Place to watch, at center of 2nd floor of cafe

Selasa, 15 April 2014

Jejamuran Resto at Sleman Yogyakarta (Nyasar?!) google maps coordinate salah April 2014 (April 2016 Update)

April 2016
Koordinat google maps nya sudah bener kok, search keyword "Jejamuran resto sleman" sudah ada yang update sepertinya di maps.google 

April 2014 - Finding Jejamuran Resto

Untuk yang mencari jejamuran resto via google maps, mungkin bakal nyasar, karena google maps nggak menunjukan tempat yang sebagaimana mestinya
yang benar, koordinat nya adalah Koordinat yang benar (KLIK) dan terpaut 4km dari posisi benar nya WTF hahaha, ini yang buat pertamakali, mungkin GPS nya blom lock eh udah di post, kacau dah

percaya sama saya, gw udah nyasar juga soalnya hahahahahahahhaa



who ever search for jejamuran resto via google maps, the correct coordinate was -7.705355, 110.361212 you can search it at google search or follow this link https://www.google.com/maps/place/7%C2%B042'19.3%22S+110%C2%B021'40.4%22E/@-7.705355,110.361212,15z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Hope this help

Taman Sari or Water Castle Yogya 2014

April 2014 - Taman sari

This was our second time visited taman sari castle,
There were some different about the pool, the water was cleaned and maintained
so it was more beautiful at that time


April 2014 Taman Lampion (Taman Pelangi) Monumen Jogja Kembali


April 2014 - Yogyakarta Hadiningrat

After gone to Gembira Loka Zoo, next day our plan was visited Taman Lampion or Taman Pelangi or Monumen Jogja Kembali, that had a Lampion Character glowing in beautifully at night

Take a picture in front of our stay De Pendopo

Selasa, 08 April 2014

2014 Yogyakarta - Gembira Loka Zoo

3 April 2014 - Gembira Loka Zoo
After landed at Jogja Airport at 7 AM, we rode our rented bike to Gembira Loka Zoo
The sun bright and little stingy, we rode around 20minutes to reach Gembira Loka Zoo, thanks to google maps :)


Senin, 07 April 2014

Sempu Malang, Batu Night Festival, Jatim Park II

Sempu Malang 2014 Trip

I'd like to share our trip to Batu Malang and also Sempu Island

Firstly about Sempu Island, we start our trip from Jakarta by train at Gambir and Malang Kotabaru Station is the destination, it took almost 14 hours started at 07.00 PM. However, in normal time, it should end at 11-12 hours.

We start the day by took breakfast at Nasi Rawon cart in front of exit gate of Kotabaru station. You need to take a breakfast before go to Sempu Island. Why? The reason is you need to trekking through the jungle for almost 2 hours before reach Segara Anakan or Panjang Beach. Our destination is Panjang Beach, Segara Anakan were crowded by people and the Lake condition is not as good as the first time it founded. Thanks to sevenheavencamp that lead us and take a good care of us while camping at Panjang Beach.

Senin, 10 Maret 2014

Peucang Island Trip 2012

This was our trip to Peucang Island that I already published in anakikanjalanjalan.blogspot.com.
However, below are several pictures that not yet shown in above blog.

Below was the boat that we used to cross the sea from northwest edge of Java Island to reach Peucang Island. Sorry for mineral water product, I need to blur your logo, but if you want to sponsored our trip, we can make a deal :P. hahahahaha kidding.

Rabu, 26 Februari 2014

Bali 2014; GWK - Garuda Wisnu Kencana, Pandawa Beach, Water Edge

Feb 2014 Bali
The title of this trip is "mainstream". The reason was, we went to places that every people that come to bali have visited.
First place was Garuda Wisnu Kencana, it's famousness come from the enormous size of garuda statue or sculpture that made from bronze, yes bronze, you can try knock it and hear the echo of metallic material.
The another fascinating thing that, GWK landscape was artificially build by cutting a hill. This place was well organized and well maintained. The entrance fee was Rp.45.000 ~ $4
There were hanoman show also in this place, similar like in Uluwatu Temple, but with different appearance and different dance/gesture

 Levitation photshoot in front of model of complete GWK statue 

Selasa, 25 Februari 2014

Yogya Trip 2013; Mirota Cabaret Show, Kukup, Drini Beach

The famous Mirota Batik at Malioboro street in Yogyakarta, hide an entertaining show that held in the night at 3rd floor of mirota batik, it's called Oyot Godhong Mirota Cabaret show, that a ladyboy sing and dance, resemble several local and international artist. 

I must give them a stand up applause, because they are showed us what is hardwork, talent and practice meaning, that reflected to every gesture that they do. 

This one is resemble Rossa "famous indonesian singer"

2013 Bali; Finn's beach club, Flapjacks, Uluwatu Temple

Bali trip First week of Jul 2013

A place that very suitable to lay your back and let the time goes by, finn's beach club located at Ungasan Bali.
There are several umbrellas and pool chairs that ordered nicely facing the beach.
The most convenience thing that Finn's has is, they provide a decent WIFI network for you to connect to the internet.
The other thing that I like is the variety of food that provided, my favourite is Finn's pizza

Sabtu, 01 Desember 2012

Karimun Jawa 1 - 4 Desember 2012

akhirnya berhasil juga ke karimun jawa, setelah 2 kali gagal

tanggal 1-4 berangkat 5 orang saja, yang seharusnya 14 orang



Minggu, 17 Juni 2012

Kiluan Dolphin Lampung 16 - 17 Juni 2012

16 - 17 Juni 2012 ke kiluan buat hunting lumba lumba liar di laut selatan sumatera


Rabu, 16 Mei 2012

Menikmati Putihnya Pasir Pulau Peucang 16-20 Mei 2012

16-20 may 2012
Ujung Kulon terletak di paling ujung bawah sebelah barat pulau jawa, total waktu tempuh dari jakarta adalah 8jam,
caranya murahnya:
naik bis dari terminal kampung rambutan ke serang, turun di serang dan naik travel elf tujuan sumur, kalo kami kemaren menggunakan jasa EO 
jadi lebih tenang dan terjamin
Enjoy pemandangan bawah laut pulau peucang ujung Kulon INDONESIA!!!
visibility nya +- 7 meter
poto diambil dari video kamera tanpa flat lense

Jumat, 04 Mei 2012

Slow Down To Jogja 4-7 May 12


Tanggal 4-7 May 2012, saya dan teman-teman berangkat ke jogja dari jakarta
kita cobain naik kereta api dari Stasiun senen (naik kereta bisnis) walaupun cuma pake kipas angin naik kereta cukup nyaman, karena beramai-ramai, kereta berangkat jam 7 malam,
oh iya kursi kereta bisnis bisa di sesuaikan arahnya, bisa dibuat 4 berhadap-hadapan, tinggal dorong aja senderan badan ke arah yang kita mau (baru tau)

Jumat, 20 Januari 2012

Derawan Sangalaki Kakabhan Maratua 20-23 Januari 2012


Tanggal 20-23 Januari 2012
kami ber-10 ke pulau derawan kalimantan timur
gila nih tempat, gw pengen kesono lagiii

Ad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Label

soluna (26) Do it Yourself (24) Motorcycle (22) Roda4 (21) GoPro (20) nouvo (19) Travelling (17) Jual (13) jupiter (11) mutasi (9) King (6) office (4) vw (3) Atoz (2) Dad (2) Jasa (1) gokart (1)